Olivia karlsson!

Kategori: TIPS

HOME STYLE

Jag ha verkligen snöat in mig på hem inredning och dekorationer till hemmet sen jag flyttade hemifrån, fast jag har själv klart alltid vart intresserad av home style min mamma jobbat som dekoratör och ständigt inspirerat mig med hennes stil/ smak/ tips osv. Jag har alltid gillat att kolla i alla hennes inrednings tidningar hon jämt köpt, man blir verkligen inspirerad! 

Och inte nog med att det är kul att hålla på att bara kolla runt i diverse inrednings butiker, tidningar, och även på nätet. Det är roligt att se hur andra inreder deras hem också. Men det här med snygga sängkläder har jag verkligen fastnat för just nu, för det gör verkligen stor skillnad om man har en stor säng som är bäddad med snygga påslakan och dekorerad med massor av kuddar i olika färger och mönster. 

Men favorit just nu, är mina påslakan från GANT, jag älskar mönstret och färgen, och kvaliteten på tyget är så behagligt. 

 

How I do it

Saker och ting sköter sig ju inte själv, satt säga. Så för att mina vackra Tulpaner skall hålla sin snygghet krävs det också att man tar hand om dem, med kääärlek. Haha! Snitta dem, byta vatten, ja, jag anser att mina blommor är som mina husdjur, kalla mig knäpp, men det är sant!  Älskar mina Tulpaner (blommor). 

Cute top- Peplum

Hittade denna söta topp för ett tag sedan på H&M, lite Peplum stuk, med dragkedja i nacken. Måste faktiskt erkänna att H&M alltid har någonting fint att erbjuda, de har även olika avdelningar i butikerna, dvs lite mer för ungdomar, lite "finare"- Classy osv. De är bra kvalitet på deras kläder och dom kör oftast sitt eget race och kopierar inte plagg, som vissa andra butiker. 

And so the snow came again

Godmorgon bloggen! Ja, att vakna upp till full vinter var väl inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Smäääält bort! Tack! Ska passa på nöta lite religion nu på morgonen innan jag går till skolan hade jag tänkt. Efter skolan hade jag försökt planera in att ev. sola innan jag ska handla lite, kanske hittar ett par fina rosor att dekorera med här hemma. Går till kvart över fyra idag, så det blir en minst sagt lång dag, med religion, liksom resten av veckan.. haha

Slänger upp en Outfit från förra veckan, lite colorful, vårig look. 

 

NUMBER ONE MAGAZINE

Kan verkligen inte få nog av ELLE Fashion Magazine. Behövde bryta mitt morgon pluggande nu så här på morgon kvisten, så jag satt mig och började läsa om den senaste ELLE tidningen, igen. Man kan inte läsa "Klart" ELLE tidningarna, det tar några dagar, speciellt dom Internationella. 

Snygga omslag är hemligeheten, enligt mig, till bra tidningar. Har de lyckats med omslagen har de oftast lyckats med innehållet i tidningarna. Tidningar med snyggt gjorda omslag är som juveler för mig. 

ELLE- FASHION MAGAZINE

Ska snart iväg till skolan, en bättre boost så här på morgonen finns det inte, ELLE- Fashion magazine. Vaknade imorse av små fågel kvitter utanför fönstret, hur underbart är inte det på en skala? 

Aktiv på morgonen eller inte

Godmorgon! Jag ställde mig ett litet ultimatum här om dagen då jag om mina vänner diskuterade kring när man pluggade bäst, när man var som mest effektiv. Och tja, de flesta konstaterade att de bara var så allmänt pluggless (skolless) så egentligen kom vi inte fram till något konkret svar. De övriga var även bara så sura på att vi hade så mycket plugg, och att vi nu skulle få mer, dessutom lite tyngre uppgifter. Och ja, jag håller väl med, men allting handlar om att man bygger en slags struktur och planerar in hur man skall plugga för att få ett jämt flow i de hela. De höll väl de flesta med om, men kanske att många av oss inte har så lätt för att lägga upp ett schema själv som gör att man hinner med allting. 

Jag kan dock känna att jag inte har några problem med det. Jag är som mest aktiv och effektiv på morgon kvisten då de gäller plugg. Jag försöker hinna med att göra antingen färdigt någon uppgift eller åtminstone lite på alla uppgifter man har, bara för att känna att man gjort någonting, att man inte slösat en massa tid på att tycka synd om sig själv för att man har så "mycket plugg". Hur gör ni då det kommer till plugg? Har ni några bra tips?