Olivia karlsson!

Kategori: PHOTO

Hej bloggen!

Som ni märker prioriterar jag inte bloggen i första hand just nu. Dvs allt färre inlägg här på bloggen har gjorts, tråkigt jag vet, men jag känner bara att bloggen är ett stressmoment i mitt liv just nu, så jag har valt att lägga bloggen lite på hyllan. Jag kommer dock inte ta bort den, jag lär återuppta bloggandet då jag känner att allting i min omgivning/ liv känns tillräckligt stabilt. 

Men en hel del har hänt på sistone! Mycket i skolan har jag börjat pricka av, och nu är det verkligen inte långt tills sommarlov, vilken skall bli riktigt skönt, samtidigt tråkigt, då man inte kommer träffa kompisarna lika ofta som tidigare, men de går ju att lösa på andra sätt.. 

Farfar fick en stroke, vilket bidrog till att han och farmor skall nu flytta till ett service boende, vilket jag tror kommer bli riktigt bra. 

En hel del massa inköp har gjorts, i form av somriga linnen till siden mjuka påslakan. Imorgon kommer jag inte längre bo inneboende, imorgon blir jag med villa, under en tid. Dvs tills jag hittar en egen lägenhet/ liknande. Så ja, nu bor jag själv, vilket både är lite skrämmande, jag menar bo helt själv i ett hus.. 17 år. Men som tur har jag underbara vänner som kommer fylla min ensamhet lite, de kommer med andra ord bli en hel del övernattningar, hihi. 

Men samtidigt som de är lite skrämmande så skall de bli kul. Jag menar vilken 17 åring vill inte bo själv? Men allt handlar om att man skall sköta allt och speciellt sig själv och försöka leva vuxet. De är en bra uppfostran att redan i tidig ålder få leva lite självständigt. Enligt mig, vädligt sunt. 

Jag har ju fått jobb på Mc donalds, jag jobbar på, och det går frammåt. Stressigt? Ja. Men som sagt, för varje gång jag jobbar, blir jag lite bättre och snabbare, allt handlar om tänka, och tempo! För allt skall gå väldigt väldigt fort, rush rush rush! Jag står i kassan så de är work hela tiden, men det är kul! Verkligen! 

NEW IN- Sweet summer tops

Igår var jag på stan tillsammans med min syster, tyckte att vi var värda lite shopping i detta regn väder. Köpte en hel del då jag inte har vart på stan eller faktiktigt gjort några speciella köp på senaste tiden och jag belönade mig lite nytt med tanke på vilken fullspäckad vecka jag haft, hehe. De blev två nya sommar linnen, ett par mönstrade, jätte sköna byxor samt ett påslakan. Spar man så har man så ja, de vart en del inköp igår, och jag är så nöjd! 

Insta Lately

Ni glömmer väl inte följa mig på Intagram @wantolivia..

Här är senaste dagarna från my Insta, full rulle som sagt! 

 

Flowers on my mind

Första dagen på jobbet idag, skall bli spännande! Idag, på torsdag och på fredag är det utbildning som gäller, vi får se vad de innebär. Nu skall jag snart göra mig ordning för skolan, börjar dock klockan tio, så jag har lite tid på mig. No stress, skönt! 

Back home to Stockholm

Passar på slänger in ett litet inlägg innan jag skall iväg till tåget. Åker hem till Stockholm idag, tidigt denna gång, redan vid tio, faktiskt! Skall passa på att plugga på tåget då jag har en del redovisningar och dylikt nu till veckan. Börjar även jobba, eller utbildas nu till veckan, skall bli intressant! 

Sometime you need to face the fact

Vaknade både igår och idag utav att solen sken in genom fönstret. Tittade ut genom fönstret och mötte tre blickar av rådjurs familjen som brukar traska runt här omkring tidiga mornar. Som vanligt klev jag upp tidigt då jag inte är en person som gillar att dra mig och sova bort dagarna, gillar att stiga upp tidigt, lite för mig själv, innan alla andra vaknar och bara låta tankarna flöda. Brukar passa på plugga, (liksom imorse), göra allt som tanken slår mig. Exempelvis måla naglarna, duscha länge, städa etc.. 

Igår gick jag och lillasyrran på bio och såg nya filmen med Cameron Diaz, Nicki minaj och Leslie Mann bl.a, dvs "The other woman". Filmen föll mig verkligen i smak, tyckte den var både rolig och bra spelad. Brukar oftast tycka att Trailern till liknande filmer nästan brukar avslöja hela filmen, men inte denna gång. Den överträffade mina förväntningar. Mycket sevärd film! 

Fick dessa vackra tulpaner av mamma, då jag kom till Sundsvall i Fredags, samt dessa silver ljusstakar & bricka. Vart himla glad, för jag vet precis hur jag skall dekorera hemma med dem. 

Walk that walk

Godmorgon, satan vad jag sov gott i natt! Befinner mig just nu i Sundsvall, det visade sig att vi hade en hel del kommande dagar då vi är lediga nu till veckan. Så jag passade på att åka upp redan igår kväll, stannar till Måndag kväll, där efter åker jag hem till Stockholm för att skriva Nationella prov i Engelska på Tisdag och efter provet åker jag ännu en gång upp till Norrland till Söndag. För sen börjar jag jobba den 6 Maj, och där av kan det bli svårt att åka upp hit till familjen eftersom jag ännu inte vet hur mitt arbets schema kommer se ut. Men just nu tänker jag inte på de, utan njuter av att vara hos familjen! 

Lates pictures from Instagram

Lates pictures from my instagram.. (@wantolivia) 

Min nya bikini outfit, somrig och snygg! (enligt mig) samt bild från Kungsträdgården och sen sist men inte minst, Min underbara vän Camilla, in action, på jobbet. #Workinggirl 

 

Above my head

Mycket har hänt de senaste dagarna här hemma i Stockholm. En hel del förändringar och snabba lösningar har skett, trots de har jag ändå fått en positiv syn på de hela, måste vara tack vare de vackra vädret som jag kunnat "handle this" med en nypa salt, för det har verkligen inte varit lätt. 

Väldigt omständigt då saker like this, happends. Min fafar fick som sagt en Stroke, och ligger kvar på sjukhuset och kommer nog göra det ett tag. Självklart håller jag tummarna för att allt skall gå bra med honom och även att farmor skall klara sig bra med den hjälp hon nu erbjuds av. 

I övrigt har det vart soliga, fina dagar, witch brings me happy. Jag och Camilla skulle försöka titta på lite saker att ta med till Bråvalla igår, vi hade nämligen tänkt göra en liten "Bråvalla låda", med diverse skojjigheter. Men jag vart tvungen att hastigt åka hem. 

Imorgon åker jag till Sundsvall över helgen eftersom det ser ut som att det är sista helgen på länge jag kan komma upp till Norrland och familjen eftersom jag nu skall börja jobba samt att det är en del i skolan, arbeten, som bör prioriteras och där av svårt att få plugg hjälp av mina päron till de. Skönt att jag är ledig onsdag och torsdag nästa vecka i alla fall, så att man får lite relaxing time.. 

Leaving Sundsvall today

Nu har jag snart vart uppe i Sundsvall i två hela veckor, och oj vad tiden gott fort. Jag har verkligen haft de jätte mysigt tilllsammans med familjen under dessa dagar. Men det har verkligen vart behövligt, saknar att ha familjen runt omkring mig. Trots att jag omges av vänner i princip varje dag så fyller de ändå inte riktigt upp den närhet och kontakt familjen ger. 

Men det är inte långt kvar av ettan, jag har snart klarat första året på gymnasiet och det känns så jävla bra! De ända som gör mig lite frustrerad är, Matematiken. Som somliga, liksom jag fått kämpa (okej, de lät som om jag verkligen var ur dålig på matte nu..) /jobbat rätt hårt med den under året. Jag hoppas dock att jag börjar komma in i ett flow så jag kan köra matte kontenueligt varje dag, men de är som sagt svårt då man inte riktigt har någon som kan hjälpa än.. Men jag håller tummarna för att det skall lösa sig! (Har ni något bra matte knep, tell me!) 

Åker hem till Stockholm idag, som sagt, dessa dagar tillsammans med familjen gör det svårt för mig att riktigt vilja åka tillbaka till Stockholm, självklart saknar jag vännerna och tja, allting, Stockholm i sig är det bästa jag vet, men familjen betyder såklart mest. Men förhoppningsvis syns vi snart igen, dvs på lov och helger. Får dock se hur det kommer bli nu med ledighet då jag snart kommer börja jobba.