Olivia karlsson!

Kategori: NEW

Babylips

/

Nu finns de omtalade nya läppbalsamet även i Sverige, pratar såklart om "Babylips". Väldigt urplockade och finns dock kvar på få ställen! Men eftersom de gick att sälja som smör så lär alla butiker få in mer så småning om. Jag hade tur att hitta dem på Kick´s, men jag såg att H&M hade dem för 29:- spänn, dock fanns det inga kvar, (såklart) då jag skulle köpa dem där så de vart Kick´s. 

Unna dig något bra!

Godmorgon allesammans! Musiken är redan på högstavolym och jag har redan börjat packa lite, då jag ikväll åker upp till Sundsvall. Blir ev. sista helgen jag kan åka upp till familjen på ett tag eftersom jag snart börjar jobba som sagt. Tråkigt, men ser fram emot att börja jobba! 

Igår var det en jätte mysig dag då jag inledde dagen med ett roligt pass på idrotten, sedan hade jag hål i nästan tre timmar så jag passade på att åka hem och fixade i ordning mig, drog tillbaka till skolan, skrev samhällsprov (som jag kanske inte var så förberedd för..) där av slutade jag tidigare och då drog jag efter att fördrivit tiden lite med Camilla i Slussen, till Farsta centrum och unnade mig lite shopping. Kände att det var på tiden. 

På kvällen åkte jag och pappa och farmor och käkade middag tillsammans. Sen tog jag och pappa en mysig kvälls promenad och sedan åkte vi över till brorsan en sväng och hälsade på han och hans familj. 

Lägg upp resten av shoppingen lite senare! 

 

 

Lates pictures from Instagram

Lates pictures from my instagram.. (@wantolivia) 

Min nya bikini outfit, somrig och snygg! (enligt mig) samt bild från Kungsträdgården och sen sist men inte minst, Min underbara vän Camilla, in action, på jobbet. #Workinggirl 

 

Above my head

Mycket har hänt de senaste dagarna här hemma i Stockholm. En hel del förändringar och snabba lösningar har skett, trots de har jag ändå fått en positiv syn på de hela, måste vara tack vare de vackra vädret som jag kunnat "handle this" med en nypa salt, för det har verkligen inte varit lätt. 

Väldigt omständigt då saker like this, happends. Min fafar fick som sagt en Stroke, och ligger kvar på sjukhuset och kommer nog göra det ett tag. Självklart håller jag tummarna för att allt skall gå bra med honom och även att farmor skall klara sig bra med den hjälp hon nu erbjuds av. 

I övrigt har det vart soliga, fina dagar, witch brings me happy. Jag och Camilla skulle försöka titta på lite saker att ta med till Bråvalla igår, vi hade nämligen tänkt göra en liten "Bråvalla låda", med diverse skojjigheter. Men jag vart tvungen att hastigt åka hem. 

Imorgon åker jag till Sundsvall över helgen eftersom det ser ut som att det är sista helgen på länge jag kan komma upp till Norrland och familjen eftersom jag nu skall börja jobba samt att det är en del i skolan, arbeten, som bör prioriteras och där av svårt att få plugg hjälp av mina päron till de. Skönt att jag är ledig onsdag och torsdag nästa vecka i alla fall, så att man får lite relaxing time.. 

New in/- Våga vägra Gina tricot!

Jag har sedan länge valt att avstå från att köpa kläder från Gina tricot. Anledningen till det är för att jag verkligen inte känner att det är kläder med kvalitet och som tilltalar mig något speciellt. Jag gillar inte dessa Gina tricot trender, satt säga.. Men det är helt enkelt vad jag tycker och tänker om Gina tricot, min åsikt!

MEN, för ett tag sen så bröt jag lite de där att inte köpa kläder där ifrån. Tänkte att okej, skall gå in och kika vad de har, but just have a quick look! Men då såg jag att de hade en lite mer "Classy" avdelning, där jag hittade.. ja, hör och häpna, hittade en jätte fin blus.. som jag sedan köpte! I know I know! Men kunde inte avstå. 

Söndags fix!

'

Ny färg på naglarna, a little bit of sparkle and a little bit pink, how cute? Gjorde ingen avancerad lackning denna gång, glömde dessutom alla mina nagellack hemma i Stockholm, så jag hade inte ett lika brett utbud på nagellack, vilket jag skulle ha om alla mina nagellack fanns till hands, men så kan det gå så här på Söndags förmiddagen. 

Produktiv morgon

Vaknade imorse med solljuset i ansiktet, vilken lycka! Alla hade åkt lite tidigare idag eftersom dom inte har lov fören nästa vecka. Så jag passade på att agera städerska och städade en hel del faktiskt, så nu blir dom nog lite suprised då de kommer hem. haha! 

Pappa hämtade mig för ett tag sedan så just nu befinner jag mig på deras kontor inne i stan, har precis blivit klar med min Powerpoint presentation och historie rapporten är som sagt redan klar, kunde inte blivit en bättre start på denna fredag. 

Måste springa några ärenden på stan lite senare idag, måste gå till Naturkompaniet eller Cervera och titta om de har matlåder i stål att köpa. Det blir så mycket freshare än att ha matlåder i plast. Skall även köpa nya tulpaner idag och sedan kika på H&M´s nya kollektion de lanserat, såg att de hade någon hyfsat färgglad blus i skyltfönstret som jag måste kika på! ÄLSKAR blusar, speciellt till ett par snygga Boots, (en varm sommar dag, brun, långt hår.. åh! NOSTALGI TÄNKANDE..)

Och nej, självklart inte är det snö kvar här än i Sundsvall, nejnej! Även här har våren börjat fart, skönt nog! Dessa bilder tog jag förr- förra gången jag besökte Norrland, om jag minns rätt! 

 

Favorite bracelets

Det här är mitt absolut favorit armband, det står ingraverat " grym power olivia" och med den fina hjärtformen blir det riktigt fint att matcha till diversee outfits. Passar till det mesta. Äkta silver är det också! Fick det av mamma då jag fyllde år. 

New sheets from GANT

Passade på att unna mig nytt bäddsetstudiebidraget senast kom in. Ja, eftersom jag hade vart så duktig på Religions provet och inte nog talat, under hela den intensiv veckan, klart man skall belöna sig med något fint då, right? 

Och ja, jag var på arbetsintervju på Mcdonald´s fredagen då jag åkte till Sundsvall, jag tyckte att det gick bra & hon som intervjuade mig sa även att hon var nöjd. Dock får vi se hur långt det håller. Men ett jobb skulle inte sitta fel, känner jag. Då det alltid är ett + i kanten att få lite extra inkomster så att man inte går runt helt tom i plånboken, haha! Synd att det skall vara svårt att skaffa jobb i dagens samhälle.. speciellt för unga, hoppas de ändras! Annars får jag bli någon form utav politiker och ändra de.. skämt och sido, haha! 

 

WHY S O SERIOUS?

Jag blir så himla vår inspirerad av alla dessa bilder som folk börjat lägg upp dagligen nu allt mera på t.ex Instagram, facebook osv. Vill dock att värmen skall bli lite mer stabil, så att man inte behöver oroa sig att de skall bli ev bakslag imorgon när man vaknar, dvs massa blötsnö osv..

..Så var det idag.. Vaknade upp och liksom alla andra år erbjuder April månad även i år med några dagar då lättare inslag av snö intar gatorna, vägarna osv. Så himla tråkigt! Jag vill kunna gå i klänning, fina kjolar och toppar, utan kappa på! Kunna sitta och äta lunch ute i solen och bara njuta av värmen. Hur underbart låter inte detta på en skala? Denna längtan. åh! 

BRÃ…VALLA 2014? + SNEAKY

Godmorgon! Just nu håller jag på att kolla igenom Bråvallas festival hemsida, verkar som att de är rätt så feta personer som skall spela i år, fett! och de lutar sig även åt att jag & Camilla ev beställer biljetter vääääldigt snart, dvs om planerna går ann! WHOHO!! Något att se fram emot, Bråvalla 2014. Blir min första gång att åka dit isfl. 

Vilket väder det vart igår och vilken underbar dag i sig det vart. Kände mig allmänt positiv till allting igår, haha! Thoose day´s though. Solade efter att spenderat tre timmar i skolan med Spanska, riktigt skönt! Får se vad dagen har att erbjuda, men det ser ut som att det är Idrott nu på morgonen följt att hem, håltimme typ sedan på eftermddagen vid ett har jag samhälle.