Olivia karlsson!

Kategori: LOOKS

Leaving Sundsvall today

Nu har jag snart vart uppe i Sundsvall i två hela veckor, och oj vad tiden gott fort. Jag har verkligen haft de jätte mysigt tilllsammans med familjen under dessa dagar. Men det har verkligen vart behövligt, saknar att ha familjen runt omkring mig. Trots att jag omges av vänner i princip varje dag så fyller de ändå inte riktigt upp den närhet och kontakt familjen ger. 

Men det är inte långt kvar av ettan, jag har snart klarat första året på gymnasiet och det känns så jävla bra! De ända som gör mig lite frustrerad är, Matematiken. Som somliga, liksom jag fått kämpa (okej, de lät som om jag verkligen var ur dålig på matte nu..) /jobbat rätt hårt med den under året. Jag hoppas dock att jag börjar komma in i ett flow så jag kan köra matte kontenueligt varje dag, men de är som sagt svårt då man inte riktigt har någon som kan hjälpa än.. Men jag håller tummarna för att det skall lösa sig! (Har ni något bra matte knep, tell me!) 

Åker hem till Stockholm idag, som sagt, dessa dagar tillsammans med familjen gör det svårt för mig att riktigt vilja åka tillbaka till Stockholm, självklart saknar jag vännerna och tja, allting, Stockholm i sig är det bästa jag vet, men familjen betyder såklart mest. Men förhoppningsvis syns vi snart igen, dvs på lov och helger. Får dock se hur det kommer bli nu med ledighet då jag snart kommer börja jobba. 

 

Dagens agenda

Vad står på dagens agenda? hm.. just nu lutar det sig mot att det blir shoppingtur med mamma. Vaknade för ett tag sedan och har precis lackerat klart mina naglar. Har inte så mycket plugg utöver matten, så jag kanske blir "ledig" från diverse skolarbeten. Ni som följer mig, vet att jag har svårt att låta plugg vara, pluggar i princip varje dag, bara för att jag har lätt för att tro att jag ska komma efter och där av missa en massa. Men med tanke på att alla stora arbeten är klara kanske jag unnar mig lite free time från plugg idag. 

Har dock en del jag behöver lära mig inför mina första arbetsdagar, vilket kommer ske under de kommande två veckorna nån gång. Men det är mycket man skall kunna, skall även göras ett litet test då jag väl börjar jobba, och det vill man ju inte faila på, right? Så det kanske blir lite Mc´donalds plugg, haha! 

Produktiv morgon

Vaknade imorse med solljuset i ansiktet, vilken lycka! Alla hade åkt lite tidigare idag eftersom dom inte har lov fören nästa vecka. Så jag passade på att agera städerska och städade en hel del faktiskt, så nu blir dom nog lite suprised då de kommer hem. haha! 

Pappa hämtade mig för ett tag sedan så just nu befinner jag mig på deras kontor inne i stan, har precis blivit klar med min Powerpoint presentation och historie rapporten är som sagt redan klar, kunde inte blivit en bättre start på denna fredag. 

Måste springa några ärenden på stan lite senare idag, måste gå till Naturkompaniet eller Cervera och titta om de har matlåder i stål att köpa. Det blir så mycket freshare än att ha matlåder i plast. Skall även köpa nya tulpaner idag och sedan kika på H&M´s nya kollektion de lanserat, såg att de hade någon hyfsat färgglad blus i skyltfönstret som jag måste kika på! ÄLSKAR blusar, speciellt till ett par snygga Boots, (en varm sommar dag, brun, långt hår.. åh! NOSTALGI TÄNKANDE..)

Och nej, självklart inte är det snö kvar här än i Sundsvall, nejnej! Även här har våren börjat fart, skönt nog! Dessa bilder tog jag förr- förra gången jag besökte Norrland, om jag minns rätt! 

 

JAG HAR FÃ…TT JOBB!

Gissa vem som fått jobb på Mc´donalds? Jo, jag! De var så roligt för jag och mamma snackade om de imorse då vi var påväg in till kontoret, att dom inte hade ringt och att jag där av, uppenbarligen inte blivit tilldelad jobbet. Men sen vid lunch vart jag uppringd och hon berättade att jag hade blivit tilldelad jobbet, och snacka om att jag vart glad! 

För övrigt har dagen vart riktigt bra, börjar redan nu bli klar med min Powerpoint presentation till Historie uppgiften, och det skall egentligen inte vara klar fören 6 maj, så jag är ute i god tid med den och hur skönt är inte det? 

MAKING PLANS

Tre bilder från min instagram, följ mig där: wantolivia ♥

 

Vad som står på agendan idag är som sagt en plugg fylld förmiddag samt hjälpa till här på kontoret med diverse små saker, gå några ärenden till stan ev och sedan ikväll/ eftermiddag blir det till att beställa biljetterna till Bråvalla! Det skall verkligen bli så jäkla kul, längtar tills att få dansa tills mina fötter blöder, träffa massa nya människor, bara hålla tummarna på att det blir fett väder så att man gå sommar klädd i snygga festival outfits! Mamma & pappa har även snackat en hel del om att vi skall åka utomland i sommar, nämligen tåg luffa! samt att vi skall hitta en ny bostad till mig, ev en helt egen lägenhet eller liknande, så skönt! Jag ser verkligen fram emot denna sommar! 

A day at the office

Kom precis in på kontoret, ja, mamma & pappas kontor dsv, här i Sundsvall. Och ja, jag är kvar här i Sundsvall än! Orsaken till at jag stannade längre än bara över helgen är för att jag åkt på en influensa och jag skulle ändå tillbaka hit till Norrland över Påsk lovet som vi får på fredag, så det kändes som att det var lite "onödigt" att åka ner bara några dagar och sedan tillbaka igen. Ni förstår! 

Skall lägga fokus på att försöka göra en snygg powerpoint presentation till min historie rapport jag ÄNTLIGEN vart klar med igår kväll. Känslan som uppstår då man känner att stora uppgifter man jobbat mycket på blir klara och även att man känner sig nöjd med dem, that feeling! Känns lite mer avslappnande nu, har som sagt bara denna power point presentation som skall göras sen är jag helt klar. Finito! 

 

 

WHY S O SERIOUS?

Jag blir så himla vår inspirerad av alla dessa bilder som folk börjat lägg upp dagligen nu allt mera på t.ex Instagram, facebook osv. Vill dock att värmen skall bli lite mer stabil, så att man inte behöver oroa sig att de skall bli ev bakslag imorgon när man vaknar, dvs massa blötsnö osv..

..Så var det idag.. Vaknade upp och liksom alla andra år erbjuder April månad även i år med några dagar då lättare inslag av snö intar gatorna, vägarna osv. Så himla tråkigt! Jag vill kunna gå i klänning, fina kjolar och toppar, utan kappa på! Kunna sitta och äta lunch ute i solen och bara njuta av värmen. Hur underbart låter inte detta på en skala? Denna längtan. åh! 

BRÃ…VALLA 2014? + SNEAKY

Godmorgon! Just nu håller jag på att kolla igenom Bråvallas festival hemsida, verkar som att de är rätt så feta personer som skall spela i år, fett! och de lutar sig även åt att jag & Camilla ev beställer biljetter vääääldigt snart, dvs om planerna går ann! WHOHO!! Något att se fram emot, Bråvalla 2014. Blir min första gång att åka dit isfl. 

Vilket väder det vart igår och vilken underbar dag i sig det vart. Kände mig allmänt positiv till allting igår, haha! Thoose day´s though. Solade efter att spenderat tre timmar i skolan med Spanska, riktigt skönt! Får se vad dagen har att erbjuda, men det ser ut som att det är Idrott nu på morgonen följt att hem, håltimme typ sedan på eftermddagen vid ett har jag samhälle. 

 

MORNING TRAINING PÃ… G!

Godmorgon kära vänner! Sovit gott? Såg på termometern att det var ganska kallt ute idag, hoppas de blir någolunda varmare temperatur frammåt dagen, kräver soool! Ska strax åka till Medis och promenera där ifrån bort till Södra station och möta upp Camillia, sen vidare till morgon fysen. 

Igår gick hela eftermiddagen åt till att plugga matte tillsammans med Paulina, faktum med att det gick riktigt bra, trots allt. Vi var riktigt effektiva där på slutet! Gick sedan och handlade lite mat och åkte sen hem. Simpel dag, dvs! Men lite så de vart och kommer se ut fram över, kan tänka mig att dessa rutiner kommer hålla i sig tills skolan är över, dvs till skolavslutningen.. (haha, peppande de lät..)

  

 

Min Lördag

Min Lördag bestod som vanligt med att jag inlädde dagen med lite plugg. Följt av shoppingtur i timmar tillsammans med lillasyster. De var riktigt mysigt, det är verkligen underbart att umgås med folk man inte sätt på ett tag, dvs lite kvalitets tid är aldrig fel när man inte ses så ofta. Då vi var i "Birsta", som köpcentrumet här i Sundsvall heter passade vi även på att kolla på Melodifestivals deltagaren Linus Svenning. Då de är Novas (lillsyster) favorit artist för tillfället, hehe. 

Idag intar jag Stockholm igen, skönt! Efter några dagars miljöombyten i Norrland blir man en aning sugen på att återgå till ens dagliga liv i Stor staden, i alla fall jag. De finns ingenting bättre än Stockholm och den ständiga ruschen man konstant sätts in i där, jag gillar det och en del klarar inte av det alls. Toppar detta inlägg med att säga att jag nu skall måla naglarna i min nya härliga vår färg, lite aprikos. För tillfället saknar jag bild på lacket, men det kommer.