Olivia karlsson!

Kategori: LOOKS

SUNDSVALL

Volymen är på högsta och jag försöker plugga matte.. Lillasyrran springer runt och sjunger och dansar så hela huset skakar, mamma lagar mat och skriv och vrål kommer ut ifrån min brorsan rum som sitter och spelar alla dessa dataspel.. inte en blekaste aning vad de heter. Bestämde mig för att åka till Sundsvall i alla hast i förregår kväll. Kände att jag behövde omges av familjen och ett litet miljöombyte, trots att jag hade bokat resa nästa vecka på Torsdag, upp till Sundsvall, över helgen. Åkte tåg upp hit igår, anlände runt fyra då pappa stod och väntade på mig vid tågstaionen i Sundsvall. Blev varmt välkommen när jag väl var hemma, kände skönt.. Precis vad jag behövde. Kärlek. Från familjen. 

Idag träffade jag en vän till mig som jag inte träffat på ett tag, innan de var jag och satt in min hårförlängning samt färgade min utväxt som jag länge stört mig på. Så nu har jag långt, blont, fint hår igen! Feel´s good! Fredag idag, vilket betyder fest för många, vissa liksom jag tar det lugnt då en del kanske ska upp och jobba imorgon? eller bara tar det allmänt lugnt, för en skull, från skolan, passar på att plugga etc. Det är i allafall vad jag kommer till att göra denna helg, såklart ska jag passa på att träna också och "catch up some time with my lovely family". 

Bjuder på två gamla fovorit bilder från i vintras

Yesterday Outfit

Alarmet på mobilen ringde extra tidigt imorse. Halv åtta skulle vi mötas upp (skolan) i Ropsten för att vidare åka till Lidingö för att genomföra ännu en tropptävling, dvs stafett där man springer ett visst antal km så många gånger man bara hinner. Jag sprang 4 km x2 och 2,1 km, en gång! Så totalt sprang jag 1,1 mil. Rätt nöjd då jag var skadad i princip överallt, hehe.. 

Vi hade lektion efter tävlingen ute på Lidingö, så vid kvart över fyra slutade vi idag där efter åkte jag till Skogskyrkogården, tog en promenad och hämtade min cykel i Kärtorp och där efter hem och lagade middag. Håller just nu på att försöka läsa min Svenska bok som vi blev tilldelad igår, "Flygadrake", heter den. Den skall tydligen va rätt bra, men än så länge har jag inte riktigt kommit in i den, men förhoppningsvis gör jag väl det snart. 

 

 

LIVSTECKEN

Har länge funtat på om jag ska börja blogga igen, men det är är alltid någonting som drar tillbaka då jag nästan övertygat mig själv att börja skriva, fota och posta upp det här på bloggen. Har väl inte riktigt återfått drivkraften att vilja blogga igen helt enkelt. Har lite planer på att ev. starta ett samarbete med en ganska så ny bekantskap som även funnits ute i bloggvärlden ett tag men som även hon haft ett långt uppehåll. Vi får se hur det blir med de hela. 

Jag saknar verkligen att fota och där av blogga. Att skriva och visa upp allt man fotar är verkligen kul då man får bekräftat av andra att det är fint de man gör. oftast.. hehe! Men som sagt, jag ska fundera och kanske så småning om börjar jag ta tag i bloggen igen. 

 

 

 

 

Från ett regnigt Stockholm

Godmorgon, nydyschad och utvilad. Har jobbar två dagar i rad nu, och kliver på tredje passet idag. Ska jobba imorgon också (?). Dagarna blir bra färre och färre, snart närmar sig skolavslutning och diverse studentfiranden, ja, dvs för dem som ska ta studenten.. inte jag då med andra ord.. *big suck*. 

Hoppas ni inte är allt för sura över att jag knappt uppdaterar någonting här på bloggen, men för er som fortfarande vill bli lite uppdaterade kan alltid följa mig på Instagram där jag heter @wantolivia. Men det är så här det kommer se ut nu fram över, tror jag.. Känner att bloggen just nu bara är ett stressmoment i min vardag, så jag prioriterar de viktigaste i första hand nu, dvs de sista i skolan, jobbet, familj, vänner och mig själv så klart. Men vi får se, kanske blir mer uppdatering, oftare nu i sommar? We will se! 

 

Slänger upp ett par gamla bilder, som jag inte tidigare lagt upp här på bloggen, enjoy! ;) 

 

Unseen pictures from the very cold winter

Godmorgon världen! Tidig morgon, i stockholm, precis gjort klart sista samhälls uppgiften. Har fönstret i köket lite öppet på glänt, känner små sommar vindar trängas in envist genom fönser karmen. Solljuset befinner sig redan på himlen lika så små fåglarna som kvittrar, så fruktansvärt mysigt. Detta är lycka! Försöker vara någolunda tyst då huset nu inte är lika tomt som det brukar vara (då jag nu bor helt själv i villan fram tills att jag hittar annat boende, HAPPY?!?!? oja.), familjen är nämligen nere i Stockholm på besök. Dels för att vi skall fira syrran som fyller 30 bast men även för hjälpa mig att fixa i ordning lite här hemma, städa och rensa bort lite skit dvs. Sköööönt! Boostade mig själv med sovmorgon imorse, närmare bestämt 37 mimnuter för att vara exakt, haha! Gillar inte att ligga och dra mig, gillar häldre att vakna tidigt och utnyttja dagen till fullo. 

Hade nationellt prov i matte igår, jag vet inte vad jag skall säga. Vill inte säga något speciellt mer än att jag håller tummarna (så att jag blöder) och ber till alla gudar i himlen, eller var de nu befinner sig.. att ge mig godkänt! Kan inte avgöra om det gick bra eller dåligt. Men eftersom jag känner mig osäker, lär det inte gått så bra. Vad händer då? hm.. vill inte gå om 1:ans matte kurs, nejnejnej och åter nej. detta får inte hända! Skall packa upp alla mina kläder + nya kläder (som jag köpt i veckan ;) ) nu, i mina (mm! många garderober, me like! haha) garderober. So let´s go! Ha de bra! 

#Slutspurt

Ojojoj, dagarna går verkligen med storm steg just nu. Nu är det inte många dagar kvar på denna termin, snart har jag gått ut ettan. Klarat ett helt år av plugg och diverse händelser på gymnasiet. WOW! En hel del har hänt utanför skolan också, såklart. Nu bor jag förövrigt helt själv, i en villa. Var tidigare inneboende, och hyrde undervåningen på de här huset, men nu har de flyttat pga vissa anledningar. Så ja, 17 år och bor själv, i en villa, i Stockholm. 

Hämtade ut schemat för hur jag kommer jobba i sommar, kommer såklart hoppa in och jobba extra då de behövs och då jag har tid dvs. Var förbi jobbet igår och fixade en del inloggnings uppgifter och fick även ett personal rabatt kort på massa butiker och diverse erbjudanden, hur bra? THUMS UP! 

Imorgon, då händer de.. Matte nationella, kommer jag klara de eller inte.. frågan är ju! Har pluggat en hel del, frågan är om det är tillräckligt för att kunna bli godkänd? Jag hoppas verkligen de, ni får hålla tummarna för mig, vill verkligen klara den här skiten. 

 

Hej bloggen!

Som ni märker prioriterar jag inte bloggen i första hand just nu. Dvs allt färre inlägg här på bloggen har gjorts, tråkigt jag vet, men jag känner bara att bloggen är ett stressmoment i mitt liv just nu, så jag har valt att lägga bloggen lite på hyllan. Jag kommer dock inte ta bort den, jag lär återuppta bloggandet då jag känner att allting i min omgivning/ liv känns tillräckligt stabilt. 

Men en hel del har hänt på sistone! Mycket i skolan har jag börjat pricka av, och nu är det verkligen inte långt tills sommarlov, vilken skall bli riktigt skönt, samtidigt tråkigt, då man inte kommer träffa kompisarna lika ofta som tidigare, men de går ju att lösa på andra sätt.. 

Farfar fick en stroke, vilket bidrog till att han och farmor skall nu flytta till ett service boende, vilket jag tror kommer bli riktigt bra. 

En hel del massa inköp har gjorts, i form av somriga linnen till siden mjuka påslakan. Imorgon kommer jag inte längre bo inneboende, imorgon blir jag med villa, under en tid. Dvs tills jag hittar en egen lägenhet/ liknande. Så ja, nu bor jag själv, vilket både är lite skrämmande, jag menar bo helt själv i ett hus.. 17 år. Men som tur har jag underbara vänner som kommer fylla min ensamhet lite, de kommer med andra ord bli en hel del övernattningar, hihi. 

Men samtidigt som de är lite skrämmande så skall de bli kul. Jag menar vilken 17 åring vill inte bo själv? Men allt handlar om att man skall sköta allt och speciellt sig själv och försöka leva vuxet. De är en bra uppfostran att redan i tidig ålder få leva lite självständigt. Enligt mig, vädligt sunt. 

Jag har ju fått jobb på Mc donalds, jag jobbar på, och det går frammåt. Stressigt? Ja. Men som sagt, för varje gång jag jobbar, blir jag lite bättre och snabbare, allt handlar om tänka, och tempo! För allt skall gå väldigt väldigt fort, rush rush rush! Jag står i kassan så de är work hela tiden, men det är kul! Verkligen! 

NEW IN- Sweet summer tops

Igår var jag på stan tillsammans med min syster, tyckte att vi var värda lite shopping i detta regn väder. Köpte en hel del då jag inte har vart på stan eller faktiktigt gjort några speciella köp på senaste tiden och jag belönade mig lite nytt med tanke på vilken fullspäckad vecka jag haft, hehe. De blev två nya sommar linnen, ett par mönstrade, jätte sköna byxor samt ett påslakan. Spar man så har man så ja, de vart en del inköp igår, och jag är så nöjd! 

Back home to Stockholm

Passar på slänger in ett litet inlägg innan jag skall iväg till tåget. Åker hem till Stockholm idag, tidigt denna gång, redan vid tio, faktiskt! Skall passa på att plugga på tåget då jag har en del redovisningar och dylikt nu till veckan. Börjar även jobba, eller utbildas nu till veckan, skall bli intressant! 

Walk that walk

Godmorgon, satan vad jag sov gott i natt! Befinner mig just nu i Sundsvall, det visade sig att vi hade en hel del kommande dagar då vi är lediga nu till veckan. Så jag passade på att åka upp redan igår kväll, stannar till Måndag kväll, där efter åker jag hem till Stockholm för att skriva Nationella prov i Engelska på Tisdag och efter provet åker jag ännu en gång upp till Norrland till Söndag. För sen börjar jag jobba den 6 Maj, och där av kan det bli svårt att åka upp hit till familjen eftersom jag ännu inte vet hur mitt arbets schema kommer se ut. Men just nu tänker jag inte på de, utan njuter av att vara hos familjen! 

Above my head

Mycket har hänt de senaste dagarna här hemma i Stockholm. En hel del förändringar och snabba lösningar har skett, trots de har jag ändå fått en positiv syn på de hela, måste vara tack vare de vackra vädret som jag kunnat "handle this" med en nypa salt, för det har verkligen inte varit lätt. 

Väldigt omständigt då saker like this, happends. Min fafar fick som sagt en Stroke, och ligger kvar på sjukhuset och kommer nog göra det ett tag. Självklart håller jag tummarna för att allt skall gå bra med honom och även att farmor skall klara sig bra med den hjälp hon nu erbjuds av. 

I övrigt har det vart soliga, fina dagar, witch brings me happy. Jag och Camilla skulle försöka titta på lite saker att ta med till Bråvalla igår, vi hade nämligen tänkt göra en liten "Bråvalla låda", med diverse skojjigheter. Men jag vart tvungen att hastigt åka hem. 

Imorgon åker jag till Sundsvall över helgen eftersom det ser ut som att det är sista helgen på länge jag kan komma upp till Norrland och familjen eftersom jag nu skall börja jobba samt att det är en del i skolan, arbeten, som bör prioriteras och där av svårt att få plugg hjälp av mina päron till de. Skönt att jag är ledig onsdag och torsdag nästa vecka i alla fall, så att man får lite relaxing time..