Olivia karlsson!

Kategori: HOME

Beautyful Tulips

Godmorgon solstrålar! Igår var det verkligen en super härlig dag, första tre timmars lektionen fick vi i princip bara se på film och ha en lite debatt inledning av lektionen. Sedan hade vi Multi test för Försvarsmakten i Skanstull Hallen, vilket gick förvånansvärt bra och kul var det också! 

Åkte där efter till Farsta och kikade runt lite, handlade och passade även på att sola! Vilket var sååå fruktansvärt skönt, köpte nya Tulpaner också, pricken över i:et liksom. Nu skall jag snart börja göra mig i ordning lite för att vidare åka till skolan, har Engelska samt käka lunch i Skrapan och sedan sista timmarna skall jag köra på extra matte då vi snart har prov, nationella också för den delen, hehe.. 

HOME STYLE

Jag ha verkligen snöat in mig på hem inredning och dekorationer till hemmet sen jag flyttade hemifrån, fast jag har själv klart alltid vart intresserad av home style min mamma jobbat som dekoratör och ständigt inspirerat mig med hennes stil/ smak/ tips osv. Jag har alltid gillat att kolla i alla hennes inrednings tidningar hon jämt köpt, man blir verkligen inspirerad! 

Och inte nog med att det är kul att hålla på att bara kolla runt i diverse inrednings butiker, tidningar, och även på nätet. Det är roligt att se hur andra inreder deras hem också. Men det här med snygga sängkläder har jag verkligen fastnat för just nu, för det gör verkligen stor skillnad om man har en stor säng som är bäddad med snygga påslakan och dekorerad med massor av kuddar i olika färger och mönster. 

Men favorit just nu, är mina påslakan från GANT, jag älskar mönstret och färgen, och kvaliteten på tyget är så behagligt. 

 

How I do it

Saker och ting sköter sig ju inte själv, satt säga. Så för att mina vackra Tulpaner skall hålla sin snygghet krävs det också att man tar hand om dem, med kääärlek. Haha! Snitta dem, byta vatten, ja, jag anser att mina blommor är som mina husdjur, kalla mig knäpp, men det är sant!  Älskar mina Tulpaner (blommor). 

Planes changes!

Solen har intagit Stockholm och jag är så glad att all den snön som för ca tre dagar sedan tog över Stockholms gator nu är borta, wii! Ja, som ni märker vart det lite ändrade planer då jag egentligen skulle befinna mig i Sundsvall vid det här laget, men icke. Kände hur mycket fokus jag skulle behöva lägg på mitt pluggande denna helgen inför "domedagen", på Tisdag, då jag ska skriva provet för själva religions kursen. tråkigt men that´s life sometimes! 

Pluggstuga alá Olivia är sen lång tid tillbaka redan påbörjad, helgen tillängnas nu enbart till mitt pluggande av religion..religion religion religion, I´m  going crazy! Men jag ska ta något break också, måste b.la städa och tänkte mig även försöka hinna med att sola och ev. handla lite när jag ändå är iväg, kanske blir Farsta Centrum en snabbis fram mot eftermiddagen. 

Boostat mig med nya vackra blommor i alla fall. Parfekta att dekorera med om man vill ha lite vår känsla i hemmet, rosor i alla former är så otroligt vackra. Något som får mig på bättre humör är definitivt en bukett blommor, helst tulpaner. Ingenting går att mäta med ett par färgglada, väldoftade tulpaner bredvid sängen då man vaknar. De är lycka! 

 

Newin - Favorite

Doftspary ala Millefiori. Denna doft, är min absoluta favorit. Fick den i present av mamma och den luktar så otoligt gott, en doft av Citrus. Nya tulpaner och nytt lakan, veckan är räddad.

 

ELLE- FASHION MAGAZINE

Ska snart iväg till skolan, en bättre boost så här på morgonen finns det inte, ELLE- Fashion magazine. Vaknade imorse av små fågel kvitter utanför fönstret, hur underbart är inte det på en skala? 

Gårdagen till ära/- New in

Godmorgon! Igår spenderades dagen till ära tillsammans med min mamma efter jag hade skrivit Historia provet i skolan. Håller tummarna för att det gick bra! 

Vi möttes upp i Medborgarplatsen och sedan gick vi till Pizza Hut för att luncha, jag tog en fresh sallad och tja, den var väl helt okej, hehe.. Efter det tog vi en lång promenad i det fina vädret, genom Götgatsbacken och vidare till Östermalm. Vi fokuserade mesta dels på Inrednings butiker igår, så jag fick några presenter att dekorera hemma hos mig, två Tassles och två super söta skedar från Zara Home

Mysig resturang, men kanske endast för att käka lunch en bussy day liksom. Skulle inte rekommendera detta mat ställe om du ska käka en mysig middag, då finns det så klart andra alternativ jag lätt skulle kunna rekommendera. Mycket folk och speciellt ungdomar, tror det är ett standard lunch ställe om jag inte tolkade de fel. 

Mina nya Tassles från Zara Home, som sagt. De passade in så bra här hemma, man får som en lite mer touch av mysighet då man dekorerar med lite små detaljer som exempelvis sånna här. Så klart fick min vackra rosa Tulpaner vara med i bild, ett måste när det gäller hemmet och inredning. Fresha vackra blommor, så vackert! 

Sist men inte minst, mina nya söta skedar från Zara Home. Älskade trycket och vart helt såld på storleken. Värt att köpa att använda till fina tillfällen då man ska käka något lite finare, haha!