Olivia karlsson!

Värsta missen, på gymmet!

Godkväll gott folk! Äntligen fått lite relaxing time efter en aktiv dag som denna. Ja, mest aktiva dagen på länge, när jag tänker efter. Körde imorse ett effektivt Cirkelfys pass med SENIORER, vilket jag inte hade en aning om vad det innebar, jag bokade mig bara lite spontant till passet och inget mer med de liksom.. när jag väl var där i tid, uppvärmd och redo blev jag visserligen lite fundersam då de flesta av gänget.. var.. liksom nåååågra år äldre än mig? ja, säg så där 65/ 70+. Haha! Inte kan man väl veta allt..

Iallafall, jag blev väldigt uppskattad av av alla där, jag vart liksom höjdpunkten på deras pass, en ny människa, ung, glad & trevlig tjej, hej oj här är en ny pingla! Jag tog liksom tant Bigittas plats på gymmet idag, alla tiders, alla tiders! 

Ja, nä de var nog en lite upplevelse för både dem och mig. Men ska jag vara ärlig så var det betydligt mycket roligare att träna med dessa godingar än vanliga 40+, faktiskt! Dessutom kände man ju sig lite extra duktig då man stod där och verkligen köttade och körde på medans de klagade lite titt som tätt om att deras knän gjorde ont, eller inte kunde vara lika duktig som lilla flickan med blonda håret då deras ryggar gjorde så ont, ja.. man blir ju gammal tant Gärda, de vet du! Och ha med mig igen, ja de ville dem allt! SÅ, vi får se, om jag återigen kör en SENIOR pass på Torsdaf nästa vecka med dem, haha! 

25 september 2014 20:46 | DAILY |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas