Olivia karlsson!

Va nu detta?

Och nu är även jag igång, liksom alla andra. Med vad tänker ni? Bloggandet..? Ja, inte nog med de, har även satt igång med träningen igen! Införskaffade mig igår ett gymkort på Friskis & svettis. Denna gång vill jag prioritera styrketräning i första hand och låta konditionen få vila lite på hyllan, dock svårt då jag älskar att springa osv.. men det blir nån slags kombination av dem båda. Började smått med träningen igen under sommaren, sen fick jag en hel del saker att stå i så då har träningen inte prioriterats lika mycket. Men nu då jag var i Sundsvall i helgen, bestämde jag mig återigen för att återuppta både träning och bloggandet! Så here we go, again! 

Körde mitt första pass igår, bara för att komma igång lite smått försiktigt! Startade dock dagen med ett simpass följt av de bokade passet på eftermiddagen. Jumpa, super larvigt till en början, men när man väl insåg att alla gjorde likadant blev det inte lika konstigt.. Riktigt riktigt kul må jag säga! Lagade där efter en super middag, och toppade de hela med en kopp te samt bokade morgonens pass som visade sig vara Cirkelpass med skivstång? Så i morse vid 06:30 var jag på gymmet och körde passet som skall vara orsaken till att JAG kommer ha en skön träningsvärk imorgon (känner av den smått redan..) #Älskarträningsvärk 

Nu skall jag fixa mig för att sedan ha lektion i cirka två  timmar då jag egentligen slutar fyra MEN, jag skall på intervju då så jag bör gå tidigare för att ha lite marginal, hehe! Wish me luck! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas