Olivia karlsson!

ROOM tutorial

Sådär ja, då var bloggen åter igen igång, och under mitt gamla domän namn för tillfället, dvs "okarlsnb.forme.se". 

Ni som inte vet som mycket om mig skall jag berätta att jag sen ett år tillbaka är bosatt i Stockholm, själv, då min familj (mamma, pappa, lillasyster & lillebror) bor i Sundsvall där vi nu bott i cirkus 8 år.. Vi är från Stockholm från början men som sagt, flyttade till Sundsvall av olika anledningar. Jag flyttade ner själv då gymnasiumet började, men familjen kunde dock inte haka på då mor & far startade ett Mäklarföretag. Dock jobbar och besöker dem Stockholm rätt ofta då vi har resten av syskon skaran boendes här runt i kring i Stockholm samt Farmor & Farfar. 

 

Under ett halv år bodde jag själv i Farmor & farfars villa då jag tog över den då de flyttade till ett annat boende, servicelägenhet med andra ord. Så en liten lite villa i Tallkrogen har jag bott i fram tills nu då jag nu bor inneboende hos en gammal bekant, där hyr jag ett litet fint rum som inte alls är så speciellt stort, MEN det funkar för mig. Huset i sig är helt underbart fint! Trädgården är full av äppel och plommon träd samt ett stort växthus med både tomater och VINDRUVOR. Japp! 

Jag skall nu bo här fram tills årsskiftet är det tänkt, då jag snart fyller arton och det bli snäppet liiiiiite enklare att skaffa lägenhet. Familjen skall oavsätt om jag får en för att jag är studerande eller ej skaffa oss en lägenhet där jag kan bo och som är lagom stor att även familjen kan bo där då de är på besök. Så, så ligger det hela till. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas