Olivia karlsson!

LÖRDAGS UNDERHÅLL

Och sen kom Lördag, vad har då denna lördag innefattat? Jo, en hel del faktiskt! Gav mig själv lite sovmorgon, eller försökte åtminstone, kan inte riktigt påstå att jag är personen som kan sova länge. Sover max till åtta om jag verkligen fösöker.. Annars vaknar jag runt sex tiden, oftast. Jag är som aktivast på morgonen faktiskt, gillar att träna på mornarna för då har man liksom det gjort, inte för att det är något fel med att träna på kvällarna.. men det har sina för- och nackdelar. 

I allafall, Vid nio hämtade pappa mig därefter åkte vi till huset i Tallkrogen för att fortsätta att tömma och slänga saker sen åkte jag till gymmet och körde både lite kondition som uppvärmning följt av ett eget lite kom- igång- styrkepass, då jag försöker lära mig hur alla maskiner fungerar osv. Det var roligt och kände mig ritkigt taggad. Skulle dock uppskatta lite mer kunskap om vad jag kan köra för maskiner som bra kom igång..liksom.. så hojta till om ni har några förslag/ är bra på träning etc. 

Kände att efter gymmet ville jag unna mig något extra både för att jag behövde och för att.. tja, jag bara kände för att investera i något nytt. Så jag åkte till Hötorget och promenerade till drottninggatan, till Taj Mahal för att köpa mig en ny hårförlängning. Så de är lite utav vad min kväll har bestått utav.. sy på clips då de inte hade någon hårförlängning färdig med clips.. 

Ja och de bästa med dagen, storhandlade med pappa! Älskar att handla mat med pappa (och mamma), brukar slinka ner de mesta i matkorgarna, haha! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas