Olivia karlsson!

En allmän uppdatering

Som för många andra har sommaren varit en kort minnesvärd sommar som sent skall glömmas, nu är det visserligen lite sent ute att prata om hur min sommar vart. men med tanke på att jag inte bloggat, dvs NI inte blivit så speciellt uppdaterade vad som hänt på senaste tiden så kör jag en liten kortfattad variant. 

Mesta dels av sommaren gick ut på att jobba och tjäna lite egna stålar, va! Men sen har det även blivit en del turer upp till Norrland då min familj bor där, som ni vet, flesta av er.. Så där har jag spenderat några underbara veckor.. mest på stranden.. precis som de skall va! Liiiite träning har jag faktiskt försökt börja med då mitt ben som tidigare har någon form av över ansträning i, börjat reparera sig lite. Satt löpturer har vart något som jag gjort tidiga mornar, åh vilken känsla det är, att äntligen få springa och svettas lite, ahh... ljuvligt!

En del fester, både hos kära vänner med även mysiga, galna hemma fester hos mig då jag bott själv i farmor och farfars villa under ett halv år? cirkus? Då farfar fick en Stroke (som gamlingar får..) vilket resulterade i en del komplikationer, så han och lilla farmor fick flytta till en Service lägenhet i Sandsborg inte långt ifrån lilla villan där dom tidigare bott i. Men i allafall.. utöver fester, soliga dagar, jobbet osv, har jag även spenderat tid på familjens favorit semester ställe, nämligen Nice, hjärtat (ja, enligt mig då) av vackra Frankrike. Och undra om jag haft det bra? Gud.. OM jag har!! Flög dit denna gång, faktiskt! I vanliga fall brukar vi (familjen) ta oss dit genom att bila hela vägen ner till Nice, men icke denna gång då vi hade mindre "tid", denna gång var vi borta bara tio dagar då mamma och pappa inte haft mycket till semester då de har en ny startat Mäklarföretag där det vart en hel del att stå i. Så är vuxen livet, gott folk! Sanna mina ord. 

Nu är skolan igång, första året på gymnasiumet är avklarat och jag har nu klivit in på år två på Bernadottegymnasiumet. Har faktiskt ganska nyss kommit hem från Väddö, den årliga fält veckan skolan arrangerar Där vi lever under strikta regler, examineras i diverse kurser, har lektioner.. bär m90, äter burkmat, och vi får även spendera ett helt dygn eller rättare sagt 36 timmar ute, vakna hela tiden, ingen skall sova, genomför fälttävlingar, you name it!

I år, läser vi i tvåan akutomhändetagande. Alltså en sjukvårdskurs, och den har verkligen vart så intressant! Kursen är 3-4 veckor? Restrerande årskurser, dvs åk 1, läser kommunikation och åk 3 läser ledarskap. Men i Torsdags skrev vi det stora teoretiska provet, och för all del, hoppas jag verkligen att det gick bra då jag tyckt att denna kurs vart så himla intressant. Kanske till och med influerat på mitt val av arbete i framtiden. Tro det eller ej, men jag skulle verkligen kunna tänka mig att jobba med något inom vården då det är ett högst efterfrågat arbete, inte sant? 

 

Så de var väl lite allmänt om min sommar samt lite annat smått och gått. En lite uppdatering, helt enkelt!

Just de! För att inte glömma.. Bråvalla. Underbart kul! Grymma uppträdanden osv.. 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas