Olivia karlsson!

Dagen till ära

Ojojoj, vilken dag, vilken dag! Befinner mig i Sundsvall just nu, kom hit i Torsdags. Tåg tåget efter att jag skrev provet och käkade lunch med felicia, august och gänget. Väl på stationen fick jag något ryck och bara "nä, jag ska fan i mig hitta en passande bok till mig, och köpa den" ! Sagt och gjort, "En kortfattad historik över nästan allting". En bok där jag inte bara få lära mig nya ord (vilket jag älskar, då jag gillar att använda avancerade ord då jag pratar, haha! vet inte varför, men lite utav mig grej) och öva på svenska utan en bok där jag kommer få så mycket kunskap att jag kommer spricka! haha! 

Skämt och sido, kom precis hem från att stor handlat och shoppat med mamma och lillasyster. Vilket vi även gjorde igår. Har märkt att vi har den tendensen att vi säger att vi endast skall "åka- och- handla".. Men att det ofta slutar med att vi går i en (hel) del andra butiker, och råkar.. köpa.. lite.. och så hade man vart på en shoppingtur. JA! så var det med den "handlings turen". Haha, underbart! 

Idag vart det i alla fall nya träningskläder investerat, då jag skall börja ta träningen på allvar (mer om det, kommer!) och lite nya saker till köket (både här i Sundsvall & till mig, hemma i Stockholm). Jag har tyvärr inte min kamera med mig, så tills att jag kommer hem, dvs på Måndag kväll så får ni nöja er med sketna mobil bilder.. sorry guy´s! 

Skulle egentligen fira mamma då hon fyllt år, men istället gynnade hon sin älskade dotter och köpte detta (dvs mitt favorit porslin från Rörstrand) så lite mer till min samling, helt enkelt! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas