Olivia karlsson!

I LOVE RUNNING

Sitter just nu på tåget påväg hem till Stockholm. Passade på att handla lite innan vi åkte till tågstationen och fyllde ut de ytor som fanns i resväskan. Regnit och kallt väder i Sundsvall idag, men inte förhindrade det mig till att knyta på mig löpardojjorna och ut på en förbaskat härlig springtur. Om jag ska vara ärlig.. Fuck gym, fuck styrke träning och maskiner. Helt ärligt. Gym är egentligen ingenting för mig. Det har faktiskt aldrig riktigt vart de, när jag tänker efter. Jag har ständigt försökt att få mig att tro att gym träning är något för mig.. men så är icke fallet! Nej, den träning som alltid vart "Number one" för mig (oh, shit! Nu börjar jag må illa..) har vart löpning, under alla år jag vart aktiv inom träning, och de är faktiskt ett par år, ja för att inte säga hela livet! 

Jag har under många år deltagit i diverse springtävlingar så som Midnattsloppet, Lidingöloppet, drakloppet, tjejmilen.. etc. Gjorde dock ett uppehåll förra året? Då jag haft en beninneinflamation i benet.. (da!!) men som nu är i princip borta. Så nu är jag åter igen på banan, skulle jag väl kunna säga. Jag tar det sakta men säkert och på Lördag, nästa vecka dvs den 11 Oktober skall jag delta på Broloppet 2014 i Sundsvall. Japp, jag åker tillbaka till Norrland och familjen nästa vecka på Tordag och stannar där över helgen. 

Men i allafall. Löpträning är den bästa träningen jag någonsin genomfört. Och jag har testat mängder av sporter och träningsövningar på gym och pass osv.. Och ja, till en viss del är det kul, absolut! Men, löpning har alltid varit mig varmt om hjärtat. Simning också, bra variation. All träning är kul att variera med men min specifika träningsgren skulle jag säga är löpning, trots allt. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas