Olivia karlsson!

Min syn på dagens människors stil

Jag har allt mer på senare tid, börja lägga märke oss människor. Vårt sätt att klä oss för att visa vilka vi är. Vi klär oss ju oftast efter ett speciellt syfte, oftast hur vi mår, skulle jag säga. Jag menar för är man på bra humör, ja då har man ju också oftast orken att lägga ner lite mer tid på vad man tänkt bära. Men en del har ju redan en bestämd stil, som visar vad man har för attityd eller likande.

Men har ni tänkt på de. Det här med människors sätt att se ut. I princip är det ingen som har en helt egen stil. De flesta klär sig väldigt lika och där av ser väldigt lika och mainstream ut, Och då pratar jag själv klart om alla åldrar! Detta är så klart ingenting som jag nyligen börjat lägga manken till, utan jag har alltid haft de i åtanke.

Men jag käkar ofta lunch i Skrapan och då precis vid ett fönster där jag har trottoaren framför mig, dvs där alla människor passerar från vänster och höger. Och efter att man tittat på alla dessa människor som hela tiden passerar, inser man verkligen hur lika alla är, och att alla har ett väldigt enformigt sätt att klä sig. Det är lite skrämmande. Men samtidigt lite komiskt, att det ska vara så svårt att hitta en egen, helt egen stil. Egentligen finns det ju ingen som riktigt är helt ensam med en stil, och det är ju uppenbart. Man inspireras ju ständigt av varandra och vi människor vill ju på något sätt alltid bli bekräftade, oftast genom pengar, kläder etc. Och så lätt påverkade som vi människor, i dagens samhälle är, är det inte så konstigt att vi vill följa alla dessa senste trender och vill se ut som alla andra.

Syftet med texten var inte att jag såg detta som något negativt, mer något som jag insätt är ganske trovärdig anledning till att vi är så mainstream och att vi människor är så lätt påverkade av dagens samhälle. Och självklart har jag märkt att jag även påverkas av alla dessa trender man skall följa, de flesta gör de mer eller mindre, vare sig man vill det eller inte. Men så länge man trivs i de man har på sig, är det helt upp till var och än att ha vilken stil eller kläder man vill.

Hittade äntligen en bege kappa! Som jag letat. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas