Olivia karlsson!

MARY KAY

Har sedan jag kom i kontakt med Tina från Mary Kay även börjat använda några produkter där i från. Eftersom produkterna endast går att köpa via sånna här "Event" som brukar hållas passade jag på att köpa några prodkuter där ifrån, nämligen ett läppglans, nyansen är verkligen jätte fin, lite rosa aprikos, har dock ingen bra bild på detta läppglans, men de skall se till att fixa. 

Och sedan även en Cleaning för ansiktet samt en ansiktskräm. Man tänker sällan på hur viktigt det är att verkligen tvätta ansiktet noga, och inte bara med tvål och vatten. Hälst skall man ju inte använda feta produkter till ansiktet, dvs sådant som innehåller mycket fett, det är lätt att det blir fel renhets effekt då, har jag hört. Och det stämmer nog även!

 

Jag är jätte nöjd med produkterna, de innehåller bra saker och produkterna är inte testa på djur! Vilket är jätte bra, right! Skönhets branschen har ju en tendens att allt skall testas på djur i första hand, vilket är så fel, enligt mig (och  många andra..), men jag menar, varför testa på djur som inte kan prata och säga vad dem tycker.. åh! Djur har också liv, och bör inte användas som material eller diverse osunda hjälp medel!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas