Olivia karlsson!

#Slutspurt

Ojojoj, dagarna går verkligen med storm steg just nu. Nu är det inte många dagar kvar på denna termin, snart har jag gått ut ettan. Klarat ett helt år av plugg och diverse händelser på gymnasiet. WOW! En hel del har hänt utanför skolan också, såklart. Nu bor jag förövrigt helt själv, i en villa. Var tidigare inneboende, och hyrde undervåningen på de här huset, men nu har de flyttat pga vissa anledningar. Så ja, 17 år och bor själv, i en villa, i Stockholm. 

Hämtade ut schemat för hur jag kommer jobba i sommar, kommer såklart hoppa in och jobba extra då de behövs och då jag har tid dvs. Var förbi jobbet igår och fixade en del inloggnings uppgifter och fick även ett personal rabatt kort på massa butiker och diverse erbjudanden, hur bra? THUMS UP! 

Imorgon, då händer de.. Matte nationella, kommer jag klara de eller inte.. frågan är ju! Har pluggat en hel del, frågan är om det är tillräckligt för att kunna bli godkänd? Jag hoppas verkligen de, ni får hålla tummarna för mig, vill verkligen klara den här skiten. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas