Olivia karlsson!

Hej bloggen!

Som ni märker prioriterar jag inte bloggen i första hand just nu. Dvs allt färre inlägg här på bloggen har gjorts, tråkigt jag vet, men jag känner bara att bloggen är ett stressmoment i mitt liv just nu, så jag har valt att lägga bloggen lite på hyllan. Jag kommer dock inte ta bort den, jag lär återuppta bloggandet då jag känner att allting i min omgivning/ liv känns tillräckligt stabilt. 

Men en hel del har hänt på sistone! Mycket i skolan har jag börjat pricka av, och nu är det verkligen inte långt tills sommarlov, vilken skall bli riktigt skönt, samtidigt tråkigt, då man inte kommer träffa kompisarna lika ofta som tidigare, men de går ju att lösa på andra sätt.. 

Farfar fick en stroke, vilket bidrog till att han och farmor skall nu flytta till ett service boende, vilket jag tror kommer bli riktigt bra. 

En hel del massa inköp har gjorts, i form av somriga linnen till siden mjuka påslakan. Imorgon kommer jag inte längre bo inneboende, imorgon blir jag med villa, under en tid. Dvs tills jag hittar en egen lägenhet/ liknande. Så ja, nu bor jag själv, vilket både är lite skrämmande, jag menar bo helt själv i ett hus.. 17 år. Men som tur har jag underbara vänner som kommer fylla min ensamhet lite, de kommer med andra ord bli en hel del övernattningar, hihi. 

Men samtidigt som de är lite skrämmande så skall de bli kul. Jag menar vilken 17 åring vill inte bo själv? Men allt handlar om att man skall sköta allt och speciellt sig själv och försöka leva vuxet. De är en bra uppfostran att redan i tidig ålder få leva lite självständigt. Enligt mig, vädligt sunt. 

Jag har ju fått jobb på Mc donalds, jag jobbar på, och det går frammåt. Stressigt? Ja. Men som sagt, för varje gång jag jobbar, blir jag lite bättre och snabbare, allt handlar om tänka, och tempo! För allt skall gå väldigt väldigt fort, rush rush rush! Jag står i kassan så de är work hela tiden, men det är kul! Verkligen! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas