Olivia karlsson!

What brings you alive?

..Dessa tulpaner i så vackra färger, känner bara lycka. Fick dessa av mamma då jag kom hem till Sundsvall här om dagen, dock är de inte lika fina på bilden idag (i verkligheten) som de var då jag fick dem. Såklart! 

Igår vart de en lång dag på stan tillsammans med brorsan och hans familj, samt mamma och lilla syster. Inhandlat lite mat och pyssel till allt påskfirande som vankas i helgen, så mysigt! De märks uppenbart att de är April då vädret ännu inte riktigt är stabilt, jag syftar då på de tråkiga regn vädret som hållt sig över Sundsvall idag. Hoppas på att vädergudarna ger oss lite solsken och värme imorgon så att man känner att våren är med oss nu så här till påsk. Inte för att jag gillar högtider och så, men varför inte? Har pyntat här hemma med ett och annat påskris klätt med färggranna fjädrar i olika färger samt en mängd gula Påsk blommor som pryder trädgården. 

Har för övrigt inte hänt så mycket mer. Mer än att tagit de lite lugnt, speciellt från allt pluggande. Faktum är att jag knappt kollat på allt plugg idag, otroligt! Kanske blir lite läsning om Mc´donalds hygien regler i eftermiddag, man måste ju kunna de med.. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas