Olivia karlsson!

Produktiv morgon

Vaknade imorse med solljuset i ansiktet, vilken lycka! Alla hade åkt lite tidigare idag eftersom dom inte har lov fören nästa vecka. Så jag passade på att agera städerska och städade en hel del faktiskt, så nu blir dom nog lite suprised då de kommer hem. haha! 

Pappa hämtade mig för ett tag sedan så just nu befinner jag mig på deras kontor inne i stan, har precis blivit klar med min Powerpoint presentation och historie rapporten är som sagt redan klar, kunde inte blivit en bättre start på denna fredag. 

Måste springa några ärenden på stan lite senare idag, måste gå till Naturkompaniet eller Cervera och titta om de har matlåder i stål att köpa. Det blir så mycket freshare än att ha matlåder i plast. Skall även köpa nya tulpaner idag och sedan kika på H&M´s nya kollektion de lanserat, såg att de hade någon hyfsat färgglad blus i skyltfönstret som jag måste kika på! ÄLSKAR blusar, speciellt till ett par snygga Boots, (en varm sommar dag, brun, långt hår.. åh! NOSTALGI TÄNKANDE..)

Och nej, självklart inte är det snö kvar här än i Sundsvall, nejnej! Även här har våren börjat fart, skönt nog! Dessa bilder tog jag förr- förra gången jag besökte Norrland, om jag minns rätt! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas