Olivia karlsson!

Inte riktigt jag

Måste hitta tillbaka till mitt riktiga jag. Jag har på senare tid verkligen gått ifrån att haft lite attityd och kraft i allt jag gör, sättet jag klär mig, sättet jag beteer mig på, dvs min personlighet osv, till att bli lite utav det här som alla tonårs tjejer verkar sträva efter, dvs märkes kläder, pnutti nutt, pink and white, etc. Känner att det verkligen inte är jag, i alla fall inte fullt ut. Till en viss del, ja, men inte fullt ut! Nej! 

Har ni själv vart med om att man inser att "oj, vad håller jag på med?" Det här är verkligen inte jag, liksom. Om inte, fine. Men ni som känner igen er.. bra, haha! Då vet nin vad jag pratar om. Jag längtar tills jag kan helt börja fokusera mer på mig och mina intressen och kunna fota, planera olika fotosectioner och kompenssera olika photoshoots själv, så som jag gjorde mycket i somras, (ni som följt mig länge, vet nog vad jag pratar om). Jag har ett stort intresse för foto, som ni flesta ändå märkt, och så klart för kläder, ja faktum är i princip alla stilar, är omtyckta enligt mig, mer eller mindre. Kläder är som ljuveler för mig, liksom snygga tidnings omslag.

Detta skall få en förändring, och ett slut, måste hitta tillbaka till mig själv. När det lugnat sig med skolan en aning och man själv känner att man kan finna ro och inte den här stressen som ibland kan medföras då man ha mycket att göra på arbetet eller skolan..

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas