Olivia karlsson!

Above my head

Mycket har hänt de senaste dagarna här hemma i Stockholm. En hel del förändringar och snabba lösningar har skett, trots de har jag ändå fått en positiv syn på de hela, måste vara tack vare de vackra vädret som jag kunnat "handle this" med en nypa salt, för det har verkligen inte varit lätt. 

Väldigt omständigt då saker like this, happends. Min fafar fick som sagt en Stroke, och ligger kvar på sjukhuset och kommer nog göra det ett tag. Självklart håller jag tummarna för att allt skall gå bra med honom och även att farmor skall klara sig bra med den hjälp hon nu erbjuds av. 

I övrigt har det vart soliga, fina dagar, witch brings me happy. Jag och Camilla skulle försöka titta på lite saker att ta med till Bråvalla igår, vi hade nämligen tänkt göra en liten "Bråvalla låda", med diverse skojjigheter. Men jag vart tvungen att hastigt åka hem. 

Imorgon åker jag till Sundsvall över helgen eftersom det ser ut som att det är sista helgen på länge jag kan komma upp till Norrland och familjen eftersom jag nu skall börja jobba samt att det är en del i skolan, arbeten, som bör prioriteras och där av svårt att få plugg hjälp av mina päron till de. Skönt att jag är ledig onsdag och torsdag nästa vecka i alla fall, så att man får lite relaxing time.. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas